If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От 4-5 дена като натисна спирачката при скорост от 10км про бавно спиране ми се появява нещо като дращене към предната дясна гума.Дали е от накладките защото занм че за тях има индикатор а по таблото нищо не ми свети ??
Alfa 146 1.6TS 16v '98
Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската
може дае откъснат кабела, може да не е свързан, да са сложени накладки без датчик (слабо вероятно) ....
а и датчика е на лявото колело, ако се износват неравномерно и от дясно е по силно, то няма да ти светне лампата...
Аз пък си имам и на двете колела
Иначе може накладката д дращи по края на диска където обикновенно е неизносен и при слабо спиране се чува точно дращене а като си спираш яко не се чува защото е много малка повърхността. Най добре махни гумата и виж за какво става въпрос.
провери я по-скоро, защото аз след бурята голямата имах такъв проблем и се оказа предмет под феродото и за 10 минути я спука и стана....@!#$@%.... та сменях още същата вечер!!!
Спокич тва е фабричен дефект на фиат всички които са с 257мм дискове от старите дращят а при по-новите и по големи дращят отпред отдясно Според мен проблема е в типа на апратите които като е съвсем малко износен диска карат накладката да се суче и стърже в диска
П.С. Ако смените дисковете ще се оправи докато не се появи пак малко ръб
Comment